2010. április 4., vasárnap

A panel lakás szépségei, avagy mit tegyünk ha Addams family költözik be fölénk..

Először is..
..kezdjünk felkészülni arra, hogy kemény menet lesz.Bár a csatát megnyerhetik..a háborút nem.
Íme a család.
Kívülről egy átlag polgári családnak tűnik.De..amikor hat hónapon belül, ötször vagyunk kénytelenek felballagni,halántékunkon lüktető érrel, és ökölbe szorított kézfejjel..hogy vegyék kicsit halkabbra az orgonasíp módjára sorakozó kölykeiket,vagy hozunk baltát és lábak levágva.Vagy, hogy esetleg este fél 11kor ne arra kelljen már figyelni, hogy a kedves csemete az ágyról halálugrást játszik le a szőnyegre..-bár halna is bele-..és a fejünk felett landol.. Nos,és igen ebbe még az is belefér hogy üveg módjára átlessenek rajtunk az utcán.
Akkor rá kell, hogy jöjjünk..ezeket vagy az ördög szállta meg és akkor papra lesz szükségünk, vagy egyszerűen csak a normál intelligenciahányados alatt jóval alantabb vannak..és akkor más módszerhez kell folyamodnunk.
Vannak persze olyan módszerek, amiket a hatóság nem néz jó szemmel, sőt le is csukhatnak miket érte..-ne próbáljuk ki-..de játsszunk csak el a gondolattal, milyen mókás az, ha..legközelebb mondjuk egy húsvágó hentesbárddal kopogtatunk be az ajtón :D vagy,fogunk egy vízmelegítőt, és egész éjszakára rákapcsoljuk az ajtajukat védő rácsra ...mert van aki forrón szereti:D Esetleg kikapkodjuk a záptojásokat a hűtőből,és teljes erővel nekivagdossuk a bejárati ajtajuknak.
Mert lássuk be..ha valahova hatszor kopogtatunk be kulturált szomszéd ember módjára, és kérjük, hogy Ez egy panel lakás,sajnos minden lehallatszik.Legyenek kedvesek és szóljanak a gyerekre, hogy ne rohangásszon.. És,a helyzet nem változik, akkor más módszert kell alkalmazni.1.közös képviselő,2.polgármesteri hivatal,3.esetleg a főbérlő aki kiadta nekik a kérót, mondjuk..nyilván nem örvendene ha megtudná az APEH hogy nincs bejelentve:D és végül, de nem utolsó sorban..minden lépcsőházban akad, egy..namajdénintézkedek ,vagy egy Szomszédok című filmből nem tudom kinek ismerős Kerei... ők mindig harcra készen állnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése