2010. április 7., szerda

A Nagy Balhé, avagy két lány mecénást keres..

E bejegyzést szeretettel ajánlom az újpesti nagycirkusz dolgozóinak,az idomároknak.


Kell egy jól jövedelmező üzlet...ehhez kell egy terv, mi nekünk meg is adatott.Na nem mintha
nagy géniuszok lennénk, de mégis.Drága jó újpesti cimborámmal terveltük ki.Nem írom le konkrétan,még a végén -ő figyelmeztettetett- lenyúljátok..Bár, megjegyezem ő féltve őrzi a saját találmányát is, miszerint "valamit" szeretne tubusba zárni:D Persze ennek a találmánynak a publikálására is elfogadunk adományokat.

Tehát íme a terv: kell egy jó nagy hely.Mi -nem kertelek- az Újpesti Uszodára gondoltunk.Így ni.Meg kéne venni.A tervünk tuti bejön.Mert az emberek szeretnek görkorcsolyázni.. .. de ne tovább, nem mondok többet.Az emberek szeretik a zenét is. Továbbá, tervben áll, hogy minden kedves és kedvetlen barátunknak munkát ajánlunk majd, MI mindenkire gondolunk.Lesz ott go-go rúd, rúdtáncra áhítozó barátnőnknek,aki remek figurákat mutat majd be.Dj-k is helyet kapnak egy csücsökben,és pincérlányok,kiknek a szerkója-ez ma kristályosodott ki- fűző lesz, és harisnyatartó.EMBEREK ADAKOZZATOK. NE mondjam kétszer.Mi lesz még?Földszint, emelet, és tetőtér a medence parti számára.A földszint azoknak az embereknek akik oda vannak a retróért..és a magasabb szint a modern világot képviselteti majd.
Tehát.Kell pénz, anélkül el se kezdjük.Aztán,megvesszük az uszit, kipofozzuk..egy jó nagy diszkógömböt teszünk a mennyezetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése