2010. március 11., csütörtök

Horror a Nagycirkuszban, vagyis a munkahelyemen

Azt hiszem valakit bezártunk éjszakára a boltba.Mindannyian láttuk, hogy 18.47 perckor még valaki bőszen próbál a fülkében.Mikor arra került a sor, hogy kiküldjük mert záróra van..nem láttunk senkit.Furcsa..mondogattuk egymásnak.Mikor bezártuk a boltot, és öltözködtünk..neszeket hallottunk..de.. hát ez akármi lehet..nem igaz?
Nos, kifele jövet még a biztonság kedvéért elkiabáltam magam, hogy van itt valaki, mert most bezárunk ..és a széf is zárva van, net meg úgysincs..a fűtést is levettük.:D de semmi válasz.Jól van jó..kijöttünk bezártunk..és ekkor valaki a sötétből habzó szájjal a bejártai ajtónak rontott, és nekikoccant..és visszapattant..és újra és újra.Egy nő. Melltartóban,farmerben,kezében tangákat lóbálva.Tekintete üveges volt, de látni lehetett benne az elszántságot, hogy márpedig ő ki akar jutni.Vagy, -tud jobbat-mi menjünk be,és segítsünk neki 80B-s,push-up-os csak fekete más szóba sem jöhet mint szín,csipkés,de pamut is legyen, nem az nem jó..másik nincs?Ennyire ne legyen szivacsos,nekem ez a fazon nem jó,a varrása ne így legyen,..mondtam,hogy fehéret kérek..melltartót keresni Anyám..szürreális látvány.Még egy veszett embernek is ennyire fontos a tanga?Minek..úgyis összehabozza. Pfúj.Mi kint álltunk az ajtó másik oldalán, és néztük a bizarr jelenetet.Milyen érdekes, az emberek megvesznek egy fehérneműért.
Szánalmas.Legalább is ez, ..ahogy az emberek képesek megveszni 10 óra előtt hogy bejussanak..este meg nem akarnak kimenni..és lám lám..mi lesz a vége.Úgy tűnik a kereskedelem rossz hatással van a vásárlókra. Viszlát reggel..
...Másnap reggel, persze nem találtunk rothadó hullát sehol.Persze, hogy nem.Mert ez csak egy kitalált történet.De..mint minden történetnek, ennek is van alapja.

Köszönet a témáért a csajoknak..és a vevőknek..akik nélkül ez sosem jött volna létre. Csak így tovább..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése