2010. március 21., vasárnap

Hogyan születnek az ajándékok..

Elkeserítőnek tartom, ahogy az ajándékok manapság megszületnek valaki számára.Persze, ez amit most leírok valószínűleg nem jellemzi az emberiség 100%-át.De azért egy részét mégis csak képviseli.
Vannak olyan emberek, akiknek a találékonysága egyenlő a nullával, csak nekik még számot sem érdemes adni.Bejönnek, és nekünk szegezik a mondatot."18 éves lánynak mit tudna ajánlani". Mégis mit ajánljak? Nem ismerem a lányt.Milyen az ízlése, mit szeret mit nem.Milyenek a méretei.
Nem hiszem , hogy az én dolgom lenne egy rokon kislány, nagylány,lány,nővér stb stb ajándékának a kiválasztása.Arra kérdésre persze hogy, milyen mérettel rendelkezik, vagy mi a kedvenc színe nem érkezik válasz.De arra van eszük, hogy ha mutatok egy ruhadarabot azt mondják nekem,hogy: (szó szerint idézem) "Cseszd meg ez rohadt kicsi." (agylövés rögtön és azonnal, telibe a szürkeállományt gyorsan nem szenved sokat..az agyvelőt feltakarítjuk).Csessze meg ő ha már ennyire idióta hogy semmit nem tud arról, akinek ajándékot akar venni.És egyáltalán nekem mi közöm hozzá?Ennyire legyünk már tisztában azzal, hogy kinek és mit akarunk venni.Ha meg nem akkor lehetőleg ne fehérneműbe öljük az ötletünket,mert a méret úgysem lesz jó..lehet csereberélni.
Most szólok Hölgyeim és Uraim, hogy az Önöknek (Nektek) vásárolt fehérneműk 25% a mi (eladók) ízlését tükrözi,mert kedves rokonotoknak fogalma nincs hogy Ti mit kedveltek mit nem.Ez még nem lenne baj, de mert ugye nem kötelező a családtagjaink ízlésével tisztában lenni..manapság..dehogy a fáradtságot sem vesszük, hogy kiderítsük..az baj.Persze az eladó szabad akarata hogy, ezek után...akármit rásózzon a vevőre.Amit lássunk be meg is érdemel ezek után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése